Bursa Çince Tercüman, Çince Tercüman

Bursa İli ve Çevresi Tercümanlık Hizmeti

Çince profesyonel tercümanlarımız size en kaliteli bir şekilde tercümanlık hizmeti vermek amacıyla taleplerinizi bekliyoruz. 

Bursa Çince Tercümanlık Hizmetlerimiz

 Fuar, Toplantı, Fabrika tercümanlığı, Çinli Misafir karşılama tercümanlığı, Makina montaj eğitim tercümanlığı, Tur, Gezi,  Rehber tercümanlığı, Eğitim tercümanlığı,   

Nasıl Çince Tercümanlık Hizmeti Alabilirsiniz?

Telefonla (Whatsapp)   0 530 597 80 87 Tercüman Talep Formu yada
cincetercuman.net@gmail.com üzerinden çince tercüman ekibimizden talep edebilirsiniz.

– En Kısa Sürede talep ettiğiniz tercüman ihtiyacınıza göre belirlenip size fiyat, çalışma koşulları ve diğer sorularınızı cevaplayarak tercümanlık hizmeti almaya başlıyorsunuz.

Bursa’da Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler


Ulu Camii

Çok ayaklı cami şemasının en klasik ve anıtsal örneği sayılan bu eser, Yıldırım Bayezid tarafından Niğbolu Zaferi sonrasında yaptırılmıştır. Ulu Camii aynı zamanda erken dönem Osmanlı mimarisi çok kubbeli camileri arasında en büyük ve en anıtsalı olma özelliğine de sahiptir


Türk İslam Eserleri Müzesi (Yeşil Medrese)

1414-1424 yılları arasında yapıldığı bilinen Medresenin mimari Hacı İvaz Paşa’dır. Günümüzde Türk İslam Eserleri Müzesi olarak kullanılan Yeşil Medrese’de, 13. yüzyıldan 20. yüzyıla kadar uzanan Selçuklu, Beylikve Osmanlı dönemlerine ait çini ve seramik eserler, ahşap, oyma ve kakma eserler görülebilmektedir.

Atatürk Evi

Atatürk’ün Bursa’yı ikinci ziyareti esnasında, 20-24 Ocak 1923, Bursa Belediyesi bu binayi Miralay Mehmet Bey’den satın alarak kendisine hediye etmiştir. Köşkün eşyalarının tamamına yakını Atatürk’ün burayı ziyaret ettiği dönemlerde kullandığı orjinal eşyalarıdır.

Bursa’da Mutlaka Denenmesi Gereken Lezzetler

İskender Kebabı

Hakkında sayfalarca methiyeler düzülen bir lezzet kendisi. Bursaya gittiyseniz yemeden dönmeyin anlatmaya gerek yok efendim.

Pideli Köfte

İskender’den sonra en ünlü ikinci lezzet olan bu yemeğin köftesi diğer köftelere hiç benzemiyor. Yedikten sonra anlayabilirsiniz ancak kesinlikle Bursaya giderseniz tatmalısınız.

İnegöl Köfte

Şekil ve lezzetiyle ünlenen İnegöl köfte 100 küsür senedir bu topraklarda varlığını korumakta. Özelliği ise kuzu ve dana etinin baharatsız bir şekilde aynı anda kullanılmasıdır.

Bursa’da Şehir İçi Ulaşım Nasıl?

Bursa’da şehir içi ulaşım seçenekleri arasında halk otobüsleri, dolmuş, minibüs, tramvay, metro, teleferik ve taksiler vardır.