Çinden almış olduğunuz makinayı Afyonkarahisar  bölgesinde fabrikanızda açılış aşamasından, kurulum aşaması ve test aşaması sonuna kadar fabrikanızda çalışacak Çinden gelen Çinli teknik ekiple Afyonkarahisar  bölgesindeki bulunan fabrika ekibiniz arasında profesyonelce makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti 10 yıllık tecrübe ile firmamız tercümanları tarafından sağlanmaktadır.

Bununla birlikte makinanın kullanım klavuzu talep doğrultusunda yazılı olarak Çince – Türkçe’ye çeviri Türkçeye tercüme edilmektedir. Çince tercüme hizmetinizi de sağlanmaktadır.

Afyonkarahisar  bölgesindeki  Makine kurulumu sonrasında makinanın çalışma eğitimi , Çinli Öğretici ile makinayı kullanacak personel arasındaki iletişimi sağlamak üzere Çince Makine eğitimi tercümanlık hizmeti de verilmektedir.

İlerleyen aşamalarda makinada meydana gelecek herhangi bir arızada yada olumsuzlukta Çinden teknik personel ile görüşmek istediğinizde Online Çine Tercümanlık hizmeti de tarafımızdan sunulmaktadır.

Kısacası Çinden aldığınız makinanın Fabrikanıza kurulumundan , çalışma eğitimine kadar ve daha sonraki her aşamada ihtiyaç duyacağınız Çince Tercümanlık hizmetini firmamızdan profesyonelce alabilirsiniz.

Çince Tercüman Talep Et-Whatsapp
Çince Tercüman Talep Et – E-mail


Dazkırı ilçesindeki ticaret ve sanayi alanındaki durum hakkında bilgiler almak ve il merkezi ile koordineli hareket etmek üzere Dazkırı Dokuma ve Konfeksiyon OSB Müteşebbis Heyet Toplantısına başkanlık etti.
Toplantıda Dazkırı Kaymakamı Mehmet Keklik, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan ve Dazkırı Dokuma ve Konfeksiyon OSB Müteşebbis Heyet üyeleri hazır bulundular.
Toplantıda Vali Mustafa Tutulmaz’a Dazkırı Dokuma ve Konfeksiyon Organize Sanayide faaliyet gösteren firmaların ticaret hacmi ile istek ve taleplerinin yanında, OSB Müteşebbis Heyeti olarak girişimcilere ve mevcut fabrika sahiplerine verilen hizmetler hakkında bilgiler verdi.
Afyonkarahisar’ın tüm ilçelerinde olduğu gibi Dazkırı ilçesinin de kalkınma ve büyüme adına yapılan çalışmaların takipçisi olduğunu belirten Vali Tutulmaz, bir ilin ancak ilçeleriyle birlikte güç kazanacağını, birlikte büyüyüp gelişeceğini ve böylece geleceğe daha emin adımlarla ilerleyeceğini söyledi. Konuşmaların ardından Dazkırı Dokuma ve Konfeksiyon OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesiyle tamamlandı.
Dazkırı OSB toplantısının ardından Vali Tutulmaz, Dazkırı Dokuma ve Konfeksiyon Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Gammateks Tekstil Fabrikası, Uspar İplik Fabrikası ile Elif Mantar Üretim Tesislerinde incelemelerde bulundu.